NFC system
RFID specialisten
Grenaavej 425
DK-8250 Egaa

+45 77 340 900
[email protected]


NFC løfter kundeservice


Med NFC teknologi, som er i mange nye smartphones bliver informationer langt lettere tilgængeligt for kunder og brugere. Det giver nye muligheder for en andre typer af service end tidligere.
Med NFC teknologien bliver informationer langt lettere tilgængeligt for kunder og brugere. Det giver mulighed for en bedre service end tidligere.

  • Kunden betaler for en ydelse.
  • Der afspilles en video om produktet.
  • Der åbnes en dør ind til området.
  • Der hentes en hjemmeside frem
  • Der dukker en side op hvor kunden kan legitimere sig med en pin-kode og få adgang.
  • En brugsanvisning kommer frem.

NFC Visitkort App

NFC visitkort
For at vise hvor let det er at bruge NFC sammenlignet med QR koder har vi lavet en NFC visitkort App.
Rigtig mange er tætte af at skulle skrive visitkort ind i kontaktpersoner og derfor anvender mange en QR kode på visitkortet, eller finder en App der også ved hjælp af kameraet kan hente data ind i kontaktpersoner, det er selvfølgelig en hjælp.

Hold NFC visitkortet hen til telefonen, og det er lagt ind på mindre end 3 sekunder.

Har du et projekt eller en idé laver vi også gerne en NFC app til dig. Vores udviklere har arbejdet med NFC Apps siden 2011, til både produktionsformål, til oplevelser/events og til produktbedømmelser.

Får at anvende NFC visitkort skal du bare bruge en Mifare 1k label eller kort sammen med din NFC telefon, så kan du lave dine egne kort til et Vcard.

"Visitkort NFC" - Skriv Vcard kan installeres fra Google Play.

Pris: gratis uden reklamer, feedback modtages meget gerne, lige som gode ideer til nye funktioner, eller andre NFC Apps.


NFC giver lettere adgang til data

NFC har været på vej længe, men nu er tiden moden til at gribe de lavt hængende frugter fordi NFC begynder at blive almindeligt udbredt i mobiltelefoner. Mange af de mest solgte mobiltelefoner har NFC i dag: F.eks. HTC ONE X og Samsung Galaxy SIII og NFC forventes at være indbygget i de kommende nye modeller fra Nokia og Apple. Inden årets udgang har vi mere end 200.000 NFC telefoner i Danmark og inden for 2 år har vi tæt på 1 million NFC telefoner. Efterhånden som kunderne finder ud af hvor smart NFC er, vil det blive en selvforstærkende effekt og dine kunder vil i høj grad begynde at efterspørge NFC telefoner for at kunne udnytte de mange muligheder.

NFC har fællestræk med de efterhånden meget populærere QR koder (de kvadratiske stregkoder), men NFC er meget smartere, fordi mobiltelefonbrugeren bare skal holde sin telefon tæt på en NFC tag som sidder på dit produkt, og så gør mobiltelefonen det den skal. Den viser en video, den identificerer brugeren, den åbner en webside på telefonen eller den betaler for varen. NFC er derfor meget enkelt. QR koder kræver at brugerne først installerer en QR læser og dernæst møjsommeligt affotograferer en QR kode. Den relativt store udbredelse af QR koder viser, at brugere gerne vil have informationer om produkterne og derfor borger det for at NFC bliver en endnu større succes.

NFC tags er billige og kan indbygges i næsten alt. Det er en specialudgave af de såkaldte RFID tag, som allerede findes i vores pas, i bibliotekets bøger, i lufthavnens bagagemærker og mange andre steder. NFC tags opfylder de standardkrav til en RFID tag som producenterne af mobiltelefoner er blevet enige om. Alle producenter af mobiltelefoner understøtter NFC standarden, således at den på sigt kan bruges af alle med en mobiltelefon.

Brugen af NFC har været testet flere steder i Danmark, men problemet har hele tiden været at der har været for få telefoner med en NFC læser. Det har været hønen og ægget problemet. Hvad skal komme først. Nu er der dog kommet et gennembrud med NFC læser i mange solgte mobiltelefoner. En mulighed er også at gøre som SAS, der delte NFC tags ud som kunne sættes på mobiltelefonen og dermed nåede ud til mange af deres kunder uden NFC tags i deres telefoner.

RFID-specialisten har sammen med KeyResearch designet en række basisapplikationer beregnet men henblik på at hurtigt at kunne levere en kundetilpasset løsning.


NFC case til inspiration

SmartPass til alle 54.000 SAS-guldkortholdere

I oktober 2011 begyndte SAS udrulningen af de såkaldte SmartPass til ikke færre end 54.000 skandinaviske guldkortholdere i loyalitetsprogrammet EuroBonus. Dermed blev det hurtigere og mere enkelt at komme igennem check-in, sikkerhedskontrol samt at boarde flyet i de skandinaviske lufthavne.

Hyppigt rejsende hos SAS har fået endnu en fordel med SAS Smart Pass produktet som er udrullet til omkring 54.000 skandinaviske SAS-guldkortholdere og Pandion-medlemmer.

Rent konkret betyder det, at SAS-kunderne får tilsendt en sticker med en NFC-kode indeholdende EuroBonus-data om den rejsende. Denne sticker skal påklæbes bagsiden af mobiltelefonen, der herefter skal holdes op foran en såkaldt 'NFC-reader" enhed i afrejselufthavnen, hvormed check-in, sikkerhedskontrol, boarding og eventuel lounge-adgang vil foregå hurtigere og mere effektivt.

SmartPass NFC-læserne er installeret i alle skandinaviske lufthavne, der trafikeres af SAS. Produktet kan benyttes ved alle rejser med SAS indenfor Skandinavien samt fra Skandinavien til lande indenfor Schengen-samarbejdet. NFC-læserne er også etableret ved Fast Track og lounge-faciliteter i de lufthavne, hvor disse ydelser forefindes.

Sticker-løsningen vil dog være nødvendig, indtil der er en kritisk masse i markedet af nye telefoner, der har NFC-teknologien indbygget.

Per Møller Jensen, Vice President, Brand, Markering og Eurobonus fortæller, hvorfor SAS valgte at lancere Smart Pass med NFC stikker. "Der findes i dag for få mobiltelefoner i markedet med indbygget NFC-teknologi, men antallet vil blive øget væsentligt i de kommende år. Vi har derfor allerede påbegyndt udvikling for fremadrettet at kunne tilbyde SAS Smart Pass til kunder, som har mobiltelefoner med NFC indbygget," fortæller Per Møller Jensen, der er Vice President, Brand, Marketing og EuroBonus hos SAS.

Valid HTML 4.01 Transitional  Opdateret 01-08-2012
"));